Σχετικά με εμάς

ΖΕΜΠΙΛΙ…ένα «εξειδικευμένο» Ελληνικό παντοπωλείο στην Περαία – Θεσσαλονίκης.
Είναι ένα όραμα, ένας στόχος με σκοπό την συνεχή αναζήτηση της πιο αγνής, βιολογικής και μη πρώτης ύλης πρωτίστως στα πιάτα των παιδιών μας και ύστερα στα δικά μας!

Η υψηλή ποιότητα, η μεγάλη ποικιλία και η άριστη εξυπηρέτηση είναι η κινητήριος δύναμή μας.
Γνωρίστε εδώ το πλούτο της ελληνικής γης!
Συλλέγουμε για εσάς αυθεντικά προϊόντα από μικρές φάρμες, μικρούς παραγωγούς & μικρές οικοτεχνίες.
Παίρνουμε πρωτοβουλίες και καινοτομούμε ώστε να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες γιατί για εμάς, κάθε πελάτης είναι μοναδικός.

Από εσάς αντλούμε ενέργεια, έμπνευση και δύναμη για να κάνουμε τη διαφορά και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Το κατάστημά μας

Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζητήστε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων του e-shop και κάντε εύκολα την παραγγελία σας... με λίγα κλικ!

Παράδοση Προϊόντων

Παραδίδουμε άμεσα τα προϊόντα που παραγγείλατε στην Ελλάδα

Άριστη Ποιότητα

Στόχος και υπόσχεση μας προς τους πελάτες μας είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Σχόλια...

Στo Ζεμπίλι καθόλη τη διάρκεια της εξέλιξης μας, είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε ώς κύριο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μαρτυρίες πελατών που είναι η καλύτερη απόδειξη της άριστης και ποιοτικής εξυπηρέτησης που προσφέρει το Ζεμπίλι.

"Είναι το σύγχρονο παντοπωλείο της Περαίας που κέρδισε την συμπάθεια μας και συνάμα τον θαυμασμό μας. Καλοστημένη επιχείρηση, με αγάπη και μεράκι και απλόχερη δόση χαμόγελου από τους νέους ιδιοκτήτες. Μέσα τακτοποιημένα βρίσκει κανείς τα επιλεγμένα προϊόντα όλων των μικρών και μεγάλων παραγωγών της χώρας μας. Απευθύνεται σε εκλεκτή και ενημερωμένη στην γεύση πελατεία η οποία είναι ικανοποιημένη με τις αγορές που κάνει. Φρεσκοτατα φρούτα και λαχανικά ΑΑΑ διαλογης αλλαντικά, τυροκομικά, μπαχαρικά, παραδοσιακά προϊόντα, σύγχρονα προϊόντα υγιεινής διατροφής και ότι βάλει ο νους σας. Σαν εραστής της καλοφαγάς πιστεύω ότι τέτοιες καλοστημενες επιχειρήσεις σπάνια συναντάς. Τιμές προσεγμένες φυσιολογικές. Χαίρομαι που τέτοιες επιχειρήσεις κοσμούν τον δήμο Θερμαϊκού."
Γιώργος Καριώτης
5/5
"Ένα μαγαζί με μεγάλη ποικιλία σε παραδοσιακές, εκλεκτές γεύσεις απο όλη την Ελλάδα!!!"
Πρόδρομος Μένδρος
5/5
"Μόνο καλά λόγια έχω να πω για εσάς. Από την συσκευασία και τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας, μέχρι την ποιότητά τους. Τα προϊόντα που πήραμε, άφησαν όλη την οικογένειά μου ικανοποιημένη. Φυσικά και θα σας προτιμήσουμε πάλι, καθώς όσα προϊόντα αγόρασα από εσάς, είναι εξαιρετικά και προσεγμένα."
Κατερίνα Αργυροπούλου
5/5
"Η ποιότητα των προϊόντων, αλλά και η πραγματική εξυπηρέτηση είναι αποτέλεσμα του ενδιαφέροντος του ιδιοκτήτη για τα προϊόντα και κατά επέκταση για τους πελάτες του. Το να βρίσκεις εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα από διάφορα χωριά και πόλεις της Ελλάδας, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψεις, είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Στηρίζουμε Ελληνικές επιχειρήσεις, αγοράζουμε αγνά Ελληνικά προϊόντα και τρώμε υγιεινά παραδοσιακά εδέσματα!!"
Πέτρος Γρηγοριάδης
5/5
"Τα καλά Ελληνικά Παραδοσιακά Προϊόντα είναι από τις μεγάλες αδυναμίες μου. Ομως επρεπε να ψάχνω σε διαφορετικά μαγαζιά για να βρω συνδυασμό ποιότητας, γεύσης και τιμής. Μια επίσκεψη μου στο Ζεμπίλι ηταν αρκετή για να καταλάβω τι συμβαίνει εκει. Ο ιδιοκτήτης ψάχνει με πολυ αγάπη, γνώση και μεράκι τα προϊόντα που βάζει στο μαγαζί. Το Ζεμπίλι ηταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα γατί εκει βρήκα μαζεμένα οτι ακριβώς έψαχνα, ωραια γεύση, υψηλής ποιότητας προϊόντα και καλές τιμές."
Αρετή Οικονόμου
5/5
Καλάθι αγορών